Testimonials

John Boerkamp

Eind 2019 kwamen Jari en ik met elkaar in contact. Hij kwam direct met zeer interessante opdrachten en opdrachtgevers. Na wat telefonisch contact over de verschillende opdrachten zat er potentiële opdrachtgever tussen. Hij laat op de juiste momenten van zich horen. Hij is sociaal in omgang en altijd geïnteresseerd in je zakelijke vooruitgang. Tevens hanteert hij dit ook op persoonlijk vlak. Dat alles op een nette en professionele manier.Helaas werd het de eerste keer geen match tussen de opdrachtgever van remember tomorrow en mij maar dit had niks met Jari of zijn handelen daartoe te maken. Na over en weer contact te hebben gehouden kwamen wij ruim 1,5 jaar later concreet met elkaar in contact doordat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Nu was het wel raak en vond hij de juiste werkgever voor mij. Sinds dien ben ik met plezier gestart als Projectleider. Jari luistert naar zijn contacten, en weet met zijn ervaringen en technische achtergrond, de juiste vaktermen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer te linken. Wat altijd een uitdaging blijft in de installatie/elektrotechniek. Jari is een prettig persoon om mee samen te werken om een juiste nieuwe werkgever voor je te vinden.

Wytze Heeg

Ik ben in contact gekomen met remember tomorrow omdat ik op zoek was naar een baan als assistent uitvoerder/uitvoerder. Wat mij meteen opviel was het prettige contact en de eerlijkheid. Daarnaast gaan ze echt voor je aan de gang gaan en houden ze je goed op de hoogte. Er zijn zat bureaus die je één keer bellen en vervolgens hoor je er nooit meer wat van. Mede door remember tomorrow heb ik bij verschillende bouwbedrijven kunnen ondervinden dat de functie van uitvoerder mij goed ligt en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Ik kan remember tomorrow dan ook bij iedereen aan bevelen, ook als je niet precies weet wat je zou willen doen. Tijdens de werkzaamheden houden ze de lijntjes kort en zijn er voldoende evaluatie momenten. De ervaringen met remember tomorrow zijn erg goed.

Ruben van Eldik

Voordat ik bij remember tomorrow in dienst was, zat ik in een moeilijke tijd. In 2018 heb ik mijn bachelor Land en Watermanagement afgerond en was ik toe aan een nieuwe avontuur. Na een jaar gewerkt te hebben bij een bedrijf dat niet helemaal bij mij paste en de coronacrisis was het voor mij lastig om een baan te vinden binnen mijn werkgebied. Ik kende remember tomorrow al wel omdat ze mij al eerder hebben benaderd voor een baan. Maar toen was nog ik werkzaam bij een ander bedrijf en had ik het aanbod afgewezen. Gelukkig heb ik het onthouden en kwam ik de remember tomorrow weer tegen op LinkedIn. Ik aarzelde niet en stuurde meteen een berichtje voor een eventuele baan. In het begin was het nog even zoeken naar wat ik nou echt wilde doen. Dat was voor de remember tomorrow ook lastig om een opdrachtgever voor mij te zoeken. Na een aantal sollicitatiegesprekken kwam ik in aanraking met Pijpers Bronbemaling en het was meteen raak. Ik werk nu als calculator/werkvoorbereider bij Pijpers Bronbemaling en ik heb het goed naar mijn zin. Ik ben remember tomorrow dankbaar dat ze mij hebben geholpen om weer toe te kunnen betreden in de arbeidsmarkt.

Rene Mandjes

Met remember tomorrow in contact gekomen toen ik werkzaam was voor mijn toenmalige werkgever. Toen al een no nonsense organisatie. Door een aantal goede gesprekken en duidelijke communicatie van beide kanten besloot ik om met remember tomorrow in zee te gaan. Het bleek een ware match! remember tomorrow is voor mij begonnen om de juiste uitdaging te realiseren. Bij elke stap die werd gezet werd ik op de hoogte gehouden en zo kwam ik niet voor verassingen te staan. Met het juiste gevoel en de juiste ondersteuning ga ik starten bij de mooie organisatie Scheer en Foppen installatietechniek. Ik ben dus zeer tevreden en heb weer een lach op mijn gezicht.
Ik heb zin om te gaan starten en kijk uit naar het realiseren van mooie projecten  in de functie van Montageleider.

Arlène Lont

Na m’n studie Planologie te hebben afgerond was ik op zoek naar m’n eerste baan, met een grote interesse in mobiliteit. Daarom solliciteerde ik bij remember tomorrow voor een junior-functie bereikbaarheid, waarna ik de volgende dag al direct op gesprek mocht. Ik voelde me meteen op m’n gemak bij remember tomorrow en ben daarom ook al snel het avontuur aangegaan. Bij het tweede sollicitatiegesprek was het al raak en ik ben nu werkzaam als EMVI-schrijver bij aannemingsmaatschappij Van Gelder. Ik heb het onwijs naar m’n zin en waardeer de vlotte en doeltreffende aanpak waarmee remember tomorrow me heeft geholpen de arbeidsmarkt te betreden. 

Johan Petersen

Eigenlijk was ik totaal niet op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Maar gezien het blijvende enthousiasme van Arnoud Beukers om toch eens serieus in gesprek te gaan, ben ik na enkele bakkies koffie overstag gegaan. En dus mag ik me nu consultant bij remember tomorrow noemen en ben ik als EMVI-coördinator actief bij hun klanten in de Bouw & Infra. Arnoud, Wessel en Frank van remember tomorrow hebben constant met me meegedacht over mijn wensen en daardoor ben ik nu naar volle tevredenheid aan de slag. Hun pragmatische en no-nonsense aanpak en de wil om continu de beste match te realiseren heb ik zeer positief ervaren en past bij mijn mentaliteit.

Gerard Ruiter

Doordat er bij mijn vorige werkgever steeds meer werd uitbesteed naar Polen ben ik gaan rondkijken naar een nieuwe baan. In deze periode werd ik benaderd door Jari van remember tomorrow met de vraag of ik interesse had in een verkennend gesprek. Zo gezegd zo gedaan en tijdens het eerste gesprek op het kantoor van remember tomorrow  hebben we onze wederzijdse verwachtingen en behoeftes uitgesproken. 1 a 2 weken later belde Jari mij op dat zij een afspraak hadden geregeld bij een bedrijf in Utrecht. Jari ging mee op gesprek. Na het 2de gesprek en een goede bemiddeling vanuit remember tomorrow  ben ik op 2 januari begonnen als werkvoorbereider bij UW werkmaatschappij in Utrecht. Dit heeft voor mij bevestigd dat remember tomorrow  niet alleen met woorden maar ook met daden waar maakt waar zij voor staan. Ik vind het een gemotiveerd en gedreven bedrijf.

Yassir Chehlaoui

Voor een geruime tijd was ik op zoek naar een baan die goed bij mij past. Vele vacatures heb ik doorgespit en op de meest passende vacatures gesolliciteerd. Dit hield op toen ik gebeld werd door remember tomorrow voor een interessante vacature als wegenbouwlaborant. Dit leek me interessant en we raakten in gesprek. Vanaf dat moment is alles snel gegaan, onze 1e kennismaking met beide, het 1e sollicitatie gesprek vond al kort daarna plaats! Uiteindelijk ben ik aangenomen en werk ik werkelijk met veel plezier in mijn baan als wegenbouwlaborant. Het meest wat ik waardeer aan remember tomorrow is het onvoorwaardelijke vertrouwen in jou als persoon en het ondersteunen en begeleiden met je sollicitatie. En dan het perfecte maatwerk waar ik best versteld van was! Bij remember tomorrow sta je werkelijk als mens centraal in alle opzichten.

Rick Sandfoort

Ik had mijn opleiding civiele techniek net afgerond en was begonnen met vakantiewerk toen ik veelal werd gebeld door verschillende detacheerders. Bij remember tomorrow voelde ik de juiste aandacht voor mijn belangen. In plaats van dat er vacatures werden opgedrongen, werd er rustig met mij gesproken over wat ik graag wilde, dat vond ik erg fijn. Dit resulteerde er dan ook in dat ik maar een paar gesprekken nodig had met Arnoud en daarna al een baan te pakken had bij KWS Infra in Amsterdam. Door deze efficiënte maar ook persoonlijke aanpak kan ik de samenwerking met remember tomorrow ook alleen maar positief omschrijven.

Manfred vels

Ik was zoekende naar een nieuwe baan en toen kwam remember tomorrow voorbij. Ik mailde ze en nog geen dag later belde ze me al terug om de eerste afspraak te maken. Ik was blij verrast met de aanpak van remember tomorrow die zeer efficiënt was, afspraken werden gelijk gemaakt én nagekomen, ze luisterde echt en hadden erg veel belang bij mijn wensen. Een voorbeeld daarvan is dat ik een vacature projectleider bouw en onderhoud zag die mij op het eerste gezicht niet aansprak, maar bij remember tomorrow keken ze verder en ze hadden extra informatie die niet in de vacaturetekst stond vermeld. Na dit aangehoord te hebben toch besloten om te solliciteren. Ook toen de sollicitatie om 7 uur ’s ochtends aan de grens van Duitsland was ging er met volle zin iemand mee om mij te steunen. Mede door al die ondersteuning heb ik uiteindelijk de baan gekregen die top bij mij past en heb ik er zelfs promotie gekregen naar Teamleider. Ik zal remember tomorrow dan ook zeker door hun efficiënte maar ook zeer persoonlijke aanpak aanraden.

Charrel Slokker

Na mijn gegevens te hebben vermeld op een Jobboard, werd ik benaderd door een recruiter van remember tomorrow. Het eerste wat mij al opviel in positieve zin was de gedrevenheid in het vinden van een nieuwe baan voor mij maar tegelijkertijd zeer open waren in de samenwerking. Ze hadden heel duidelijk plan om uit te zoeken wat het beste bij zou passen bij mij en daarbij een vacature te zoeken, ze waren echt bezig om hier een succes voor 2 kanten van te maken. Dat waardeerde ik heel erg in de samenwerking.

Mathieu Vane

Ik was zoekende naar een nieuwe baan toen ik bij remember tomorrow een sollicitatie voorbij zag komen voor stedenbouwkundig ontwerper in Breda. Ik reageerde erop en een dag later zat ik met bak koffie aan tafel. Gelijk al bij de eerste afspraak voelde remember tomorrow erg vertrouwd aan. Vanaf dat moment was er eens in de zoveel tijd een afspraak om te kijken hoe het met me ging, en als het dan minder ging stonden ze gelijk klaar om te ondersteunen waar mogelijk was. Zo kon ik er ook gelijk mijn ei kwijt als er iets was. Door deze aanpak van remember tomorrow voelde ik echt dat ik rugdekking van hun kreeg en klaar was om mezelf te gaan verkopen bij de sollicitatie. Naast het feit dat ze een zeer persoonlijke aanpak hebben merkte ik al snel dat ze contacten hebben door heel het land wat mij dan ook helemaal naar Breda heeft geholpen.