Opdrachtgevers

Denk altijd vooruit, denk na over je ontwikkeling, want je huidige baan kan morgen anders zijn. remember tomorrow is er voor je om daarbij te helpen. Houd rekening met de gevolgen van je daden voor je medemens, voor de wereld en voor jezelf. Denk aan je eigen handelen en draag bij aan goede doelen of verricht vrijwilligerswerk. Ook al loopt het niet zoals je hebt gehoopt, vergeet niet dat het morgen altijd beter kan gaan.

remember tomorrow wil niet alleen weten waar de ideale kandidaat voor u precies aan moet voldoen of hoe uw organisatie er uit ziet. remember tomorrow is ook benieuwd wat uw organisatie kan betekenen voor uw toekomstige medewerker. Dit moet een continue wisselwerking zijn. Wij zullen samen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt uitvoerig bespreken, om zo tot een duurzame en haalbare oplossing te komen voor uw capaciteitsprobleem.

Wat kunnen opdrachtgevers precies van remember tomorrow verwachten:

  • Een betrokken, eerlijk en onderbouwd advies in personeelselectie 
  • Technische personeelselectie gefundeerd door ontwikkelde interviewtechnieken
  • Wanneer gewenst gebruik maken van assessment instrumenten
  • Vertaling van uw personeelsbeleid, advies in oplossingen 
  • Discrete behandeling
  • Vast aanspreekpunt voor de lange termijn

remember tomorrow brengt uw vacature graag volledig met u in kaart, zodat wij van start kunnen gaan met het zoeken van de meest geschikte kandidaat. Door zowel uw als onze verwachtingen daarnaast volledig te bespreken en documenteren, is de kans op een succesvolle samenwerking het grootst.

Interesse?